sabaka Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Witam, proszę o pomoc z doborem części pod konkretne założenia:- kwota do 3000- system i peryferia dokupię osobno- bez karty graficznej - mam MSI GTX660 Twin Frozr II - w przyszłości pewnie wymienię na pascala jak się pojawią- mam już obudowę SilverStone Sugo SG13 (ITX)- dysk ssd min. 250GB, hdd nie potrzebuję,- zestaw do gier i jako domowy htpc- będzie podłączony do 40" tv full hd, ewentualnie jakiegoś monitora- ram 8gb, najlepiej w jednej kości na wypadek przyszłej rozbudowy- zasilacz najlepiej modularny - mało miejsca w budzie- plusem będzie możliwość oc. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 http://www.morele.net/inventory/info/YlE3My/ Jest OC ale nie wiem czy warto w to się bawić przy ITX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabaka Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Ten cooler jest za wysoki, max 61mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Przepraszam nie zauważyłem. Całkiem małych nie znam, więc nie chcę Ci szrotu polecać może ktoś bardziej obeznany jeszcze się wypowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zasilacze modularne w większości są dłuższe - ta blacha na górze (do montażu dysków 2.5) może przeszkadzać... Chłodzenie - najprościej zintegrowane wodne, zwłaszcza że myślisz o OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...