Nazwa1234567890 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 Witam ostatnio kupiłem EIZO FG2421PL. Mam taki problem: nie moge wylaczyc trybu turbo 240, opcja jest szara i nie da sie wylaczyc. To samo mam z opcja smoothing mam na 3 ustawione i nie da sie zmienic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekRyk Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 Witam ostatnio kupiłem EIZO FG2421PL. Mam taki problem: nie moge wylaczyc trybu turbo 240, opcja jest szara i nie da sie wylaczyc. To samo mam z opcja smoothing mam na 3 ustawione i nie da sie zmienic. Spójrzmy co na ten temat mówi instrukcja obsługi… Turbo240 • W przypadku, gdy tryb pracy funkcji Color Mode jest ustawiony na „FPS1” lub „FPS2”, ustawienie funkcji „Turbo 240” jest zablokowane w położenie „On”. • W przypadku, gdy tryb pracy funkcji Color Mode jest ustawiony na „Web”, ustawienie funkcji „Turbo 240” jest zablokowane w położenie „Off”. Smoothing W zależności od rozdzielczości obrazu użycie funkcji wyostrzania może nie być konieczne. (brak możliwości wybrania regulacji wygładzania). I dalej: Opcja „Smoothing” jest zablokowana w sytuacji, w której obraz jest wyświetlany z nastpującą rozdzielczością lub ustawieniami: ◦ rozdzielczość 1920 × 1080 ◦ wybrano opcję „Normal” w menu „Screen Size” Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...