djsilence Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2015 Tak się składa, że mam dostęp do materiałów, maszyn, logistyki i programistów CNC. Może zaprojektujemy wspólnie idealne biurko dla graczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2015 ja chce fuil alu SOLID (frezowane z jednego kawałka alu)wbudowane miejsce na pc itx, calosc powiercona, dzialalaby jako chlodnica wody w LC:lol: :lol: :lol: :lol: 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikss Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 A tam alu co tak biednie tylko Cu Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2016 jeden minus - blat 60x120cm grubosci 60mm to ponad 100kg wagi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2016 Ale bardzo bliskie ideału to chyba Emperor 1510 Workstation? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...