czakens Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 Witam poszukuję monitora do 800 zl maks 23" najlepiej z ips. Monitor służyć mi będzie do gier ,filmów itp.Na razie wybrałem takie o to 3 modele i nie wiem ktory z nich będzie najlepszy a może jednak jakiś inny model.Dell P2314HASUS VX238HAOC I2369VMDzięki za pomoc i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 Asus jest na TN. Najlepszy w tej cenie jest Dell, ew dorzuć 30zł i kup P2414. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 http://www.x-kom.pl/p/157770-monitor-lcd-led-24-iiyama-x2483hsu-czarny.html zobacz jeszcze taki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czakens Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 trochę duzy ten monitor wolalybym maks 23" XU2390HS-B1 a co myślisz o tym modelu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 też się nada ale z tą wielkością to bym nie przesadzał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czakens Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 tak mam biurko 80 cm tylko ze jeszcze na nim jest subwoofer i centralny jeżeli wywalę gdzieś centralny to mi sie zmieści ;) i nie byłby on za duży? obecnie mam 19 cali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 ;) i nie byłby on za duży? :) nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 Po cholerę trzymać sub na biurku? Taptaptap Mlais M52 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 żeby drgało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 Mam tą iiyamę, polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czakens Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 A jeszcze chciałbym się spytać jakim kablem ją podłączyć hdmi czy dvi? ogóle będzie jakaś różnica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 skoro oba są cyfrowe to żadna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czakens Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 A jakie są te różnice? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Widać że się nie znasz ;) Doczytaj różnice są wolę jak nam je podasz bo jak na razie to farmazony opowiadasz żart z tego forum : urządzenie podłączone przez HDMI jest domyślnie rozpoznawane jako telewizor, Edytowane 24 Stycznia 2016 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2016 chcesz nam udowadniać że koło jest kwadratowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...