Vanaadis Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) Witam. Mam problem. Od pewnego czasu przestałem używać karty graficznej i jestem zmuszony używać zintegrowanej. Mój problem polega na tym, ze po zainstalowaniu sterowników komputer wpada w wir resetow. Jedyne co moge zrobić to otworzyć w trybie awaryjnym i usunąć aktualizacje i potem sie włącza normalnie. Dzieje się to gdy pulpit zaczyna się ładować. Mam procesor A8-6600k z kartą HD 8570D. Wie ktoś może jak mi pomóc? Edytowane 26 Lutego 2016 przez Vanaadis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 Wróżbita Maciej wie.... Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oktawian Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 Niech zgadnę... WIN 10? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanaadis Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 Win 7. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oktawian Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) No widzisz. Podajesz zbyt mało informacji i to właśnie sugerował radiergummi. Na początek sprawdź błędy/ostrzeżenia w dzienniku systemowym, może znajdziesz jakąś wskazówkę. Ten sterownik to najnowszy ze strony producenta? Poszukaj innego. Edytowane 26 Lutego 2016 przez Oktawian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...