Robert7454 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2016 W najbliższym tygodni kupuje nowego pc, zdecydowałem się na fx-8320e. Czy przy chłodzeniu silentum pc grandis obudowie zalman z3 plus i płycie asus M5A97 wszystkie 4 wentylatory w obudowie i dwa z grandisa będą działać czy trzeba jakieś przejściówki dokupić? Dokupienie 5 wentyla do obudowy zmniejszyło by temperatury fx? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2016 W najbliższym tygodni kupuje nowego pc, zdecydowałem się na fx-8320e. skonsultuj sie najpierw z lekarzem bo cię nie rozumiemy ps jakieś wyrafinowane zadania ten komp bedzie robił ze kupujesz FXa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2016 jakieś wyrafinowane zadania ten komp bedzie robił ze kupujesz FXa? Pewnie odkrywał nowe planety. @ Robert7454, bez przejściówek się obejdzie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) up dobre ale chyba jednak nie bo to wersja z e [jak ziemia więc poza orbitę nie poleci] i sądząc po liczbie wentylatorów jakiegoś drona bedzie składał Edytowane 29 Lutego 2016 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2016 up, kto powiedział, że przy dobrym zasilaniu ten dron nie poleci dość daleko? Naliczyłem co najmniej 7 śmigieł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2016 mało musi byc chociaż po jednym na kazdy wątek procka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...