sawer Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Mam pytanko! Mam taką płytę głowną jak widać w podpisie, i niewiem jakie procki na niej pojdą. Spodziewam się ze wszystkie duronki, ale niewiem jak z athlonkami. Czy pojdzie jakis na niej?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Powinienes miec napisane w opisie plyty, co potrafi obsluzyc. Jak nie, to poszukaj na necie... AMD Athlon/Duron processor 600~950MHz and faster... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sami Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Stare athlony powinna obslugiwac, z nowymi napewno bedziesz mial problem ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawer Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Tzn ja sie nie znam wogole na tym ale wydaje mi sie ze obslozy te wszystkie adthlony do xp (xp juz nie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Twoja plyta jest na chipsecie VIA KT133,wiec nie wspiera fsb133 (dopiero od KT133A jest).do plyty wsadzisz kazdego durona,wszystkie Athlony thunderbirdy (do 1.4GHz),zaryzykuje nawet stwierdzenie ,ze Xp tez beda chodzily tyle ze na fsb100.Jednak odrobina wysilku i kombinowania i moze zmusisz jakiegos procka do taktowania 24x100 :wink: .naforum jest duzo osob ktore zmuszalu swoje Athlonki do pracy na wysokich mnoznikach,poszukaj troszke bo ja sie niezabardzo orientuje w szczegolach :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Obsluzy wsztstkie na FSB 100MHz (200 efektywnie). A to z uwagi na chipset KT133. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawer Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Czyli athlonika 1.5 (tego jescze nie xp) utrzyma?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Cytat Czyli athlonika 1.5 (tego jescze nie xp) utrzyma?? nie ma takiego procka,Athlony Thunderbirdy skonczyly sie na 1.4Ghz,pozniej juz wszedl Xp1500+ o taktowaniu 1.33GHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...