Skocz do zawartości
R_I_P_

co sadzicie o radku 8500LE

Rekomendowane odpowiedzi

ale taktowanym rdzeń @ 250 MHz, 64MB DDR @ 183 MHz (366 MHz DDR), wyjście na dwa monitory, wyjście DVI, wersja BOX

cena to tylko 400zl... wiec co wy na to?

warto? jakby nie patrzec jest tansza od gf4mx440...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam bym sobie takie cos kupil tylko kasy brak. Za taka cene to chyba najlepsza karta jaka widzialem a jesli ktos bedzie korzystal z tych dodatkowych wyjsc to jest po prostu super a i pewnie do telewuizorka bedzie mozna podalczyc przez jakas przejsciowke z drugiego vga choc nie jestem pewien

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepsza oferta na rynku :)) IMHO ... podaj dokladne oznaczenia tej karty, producent , model ... toz to tylko o 50 zl drozsze od 7500 !!!!! CHCE TAKA KARTE W KRAKOWIE ZNALEZC!!!!! jak sie komus pierwszemu uda dajcie znac

GG1509112

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wydajnosc karty bedzie nieco wyzsza od Herculesa AIW 8500 DV on jest taktowany 230/180 a ten w/w radek 250/180 czyli lepiej. Poszukajcie sobie recenzji AIW 8500 DV albo niech ktos odkreci swojego Radka 8500 na 250/183 i porowna jakis wynik np default w 3dmarku2k1se Radka 8500

250/250 z 250/180. Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HM HM .....

TO POMYLKA

KARTA TA KOSZTUJE 720 Zl a nie 420 zl !!!!!!!!!

dzwonilem do znaku przed chwila :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się. Ja swojego Radka z Crystal ORbem sprzedałem za 600zł no i wymieniłem na co wymieniłem i nasuwa się jedno stwierdzenie ATI fajne ale wsparcie dla gier Nvidia ma o wiele lepsze nie ma bugów i problemów jak choćby z GTA Flashpointem itd itd....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o tak tak z Flashpointem :)))), flash rulez hehehe

Właśnie dlatego kupiłęm Ti :) zrobię dla tej gry wszystko hje hje 8)

hehehehe to tak jak ja :), bez ti4400 jak czolgi wypadaly zza wzgorza i zaczynaly strzelac to sie zaczynalo ciac a teraz musze oczy zaslaniac od wybuchow :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...