Gość pablo27 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2016 Witam zakupiłem pen drive usb3.0 Samsung.Jak próbuje przegrać na niego z dysku ssd grę zajmująca 4,6gb to wszystko idzie do momentu aż ma być przegrany największy w grze plik data.1 który zajmuje 4,2gb i wtedy pojawia się komunikat-``plik jest za duży do docelowego systemu plików``. Ja coś mam nie tak ustawione w systemie,czy pendrivy tak mają? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalmx0 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2016 Pendrive ma system plików FAT. Sformatuj go na NTFS albo exFAT i problem rozwiązany. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2016 Komunikat wskazuje że masz na nośniku system plików FAT32 . A FAT32 na ograniczenie wielkości plików do 4GB . Sformatuj go na NTFS i wtedy wszystko powinno działać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pablo27 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Faktycznie miał FAT32 po sformatowaniu na NTFS mogę na PenDriv-a nagrywać pliki powyżej >4gb :D Z innym PenDriv-em też sprawdzałem i jest tak samo. Po formacie na NTFS pliki >4gb da się nagrać :mellow: Wielkie dzięki Panowie. Edytowane 24 Marca 2016 przez pablo27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...