DeV_1L Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Witam! Jezeli chciałem zmienić gmail i wkleilem im zła wiadomość (o usunięciu konta chciałem usunąć na jakimś forum)i usunęli mi to konto to jaka jest szansa ze po napisaniu im wiadomości oddadzą mi konto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Que? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeV_1L Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Que? Eh... Wysłałem im złą wiadomośc na faceit i dezaktywowali mi konto. I się pytam czy jest szansa, że jak napisze do supportu to odzyskam konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 A skąd my to mamy wiedzieć? Po prostu do nich napisz i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeV_1L Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2016 Sry, ze znowu offtopic i pisze o faceit ale mam pytanie. Jak zmienić steam id, które sie wyswietla jak jesteśmy w poczekalni. Kiedyś to ustawiałem ale zapomniałem jak to zmienić :P Dokładnie o co mi chodzi macie na screenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...