Z0rdonik Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Witam, chodzi o to, że 3 lata temu kupiłem sobie komputer o takich podzespołach: System operacyjny : Windows 7 Ultimate 64-bit CPU: AMD FX-4100 RAM: 8,00GB 1-kanałowy DDR3 799MHz Płyta Główna: MSI 760GM-P21(FX) (MS-7641) Grafika: GeForce GTX 650 Nośnik: 1397GB Western Digital WDC WD15EARS-00MVWB0 ATA Device (SATA) I tu nasuwa sie moje pytanie, otóż kolega złożył mi oferte, że odkupi ten komputer za 1500zł i nie wiem czy bardziej mi się opłaca go sprzedać, czy po prostu jakoś go "ulepszyć", generalnie chciałbym pograć w nowsze gry. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Sprzedać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastebi Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Zależy też ile pieniędzy chcesz wydać na modyfikacje... Jeśli mniej niż kolega chce zapłacić, to radziłbym sprzedać. Edytowane 9 Maja 2016 przez Mastebi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z0rdonik Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 No już jak mam wydawać jakieś pieniądze to średnie/wysokie przynajmniej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastebi Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Z tego co widzę, to można jedynie kartę zostawić, ale jednak ta karta to za mało, żeby grać komfortowo na średnich/wysokich detalach. Więc jeśli celujesz w komfortowe granie, to jednak trzeba złożyć blaszaka od zera. Edytowane 9 Maja 2016 przez Mastebi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z0rdonik Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Jakaś propozycja do 2000/2500zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastebi Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_maj_2016 zestaw za 2600 powinien starczyć do komfortowego grania na średnich detalach, bądź też na mieszanych średnie/wysokie (zależy od gry). Można poczekać też na premierę Pascali i złożyć komputer taniej. Edytowane 9 Maja 2016 przez Mastebi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z0rdonik Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Dzięki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastebi Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Mam nadzieję, że jakoś pomogłem. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...