pboso1472 Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2016 Witam w nie dalekiej przyszlosci chcialbym wymienic procka plyte i ram ze wzgledu na nowsza generacje po to by nie zostac z tylu ;) i zeby jeszcze cos grosza zgarnac za ten stary zlom ;). Tylko czy sie oplaca i czy czekac jeszcze nie mam pojecia troche wypadlem z tematu pc wiec prosze o porade oto moja konfiguracja . Msi z87 mpower max I7 4770k Ram curcial balistix sport 8gb Hdd ocz wertex 460 Zasilacz corsair cx 750 Gtx 970 gygabyte Buda coolermaster haf xb Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2016 Przeniosłem do odpowiedniego działu Proszę zapoznać się z http://forum.purepc.pl/forum-59/announcement-119-mini-regulamin-dzia%C5%82u-prosz%C4%99-koniecznie-przeczyta%C4%87/ http://forum.purepc.pl/topic/360817-jak-tytu%C5%82owa%C4%87-tematy-w-dziale-co-kupi%C4%87/ i dostosować temat do wymogów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2016 Wg. mnie zostac na tym co masz. Roznica w wydajnosci to maks 10%? A bedziesz musial sporo doplacic za procesor, ram i plyte (te sensowniejsze sa dosc drogie). Lepiej poczekac na serie w nizszym procesie lub z edram. Samemu siedze na SB i nie widze sensu wymiany, bo za maks. 20% wiecej wydajnosci musze doplacic ponad 200% ceny sprzetu co mam teraz. Dodatkowo taki uzysk (poza kilkoma wyjatkami co mozna policzyc na palcach jednej reki) jest tam, gdzie i SB radzi sobie bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pboso1472 Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2016 Ok dzieki za podpowiedz. Przepraszam za blad ;) ale na kazdyn forum jest inaczej z zakladaniem wątków pozdro Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...