Skocz do zawartości
dis968

Problem z nowym kompem

Rekomendowane odpowiedzi

Cze wam suchajcie mam taki problemik pare dni temu kupilem se kompa ale cos dziwnego jest bo komp jest wmiare dobry (atlon XP 2500+,Radeon 9500 128mb, 512ram DDR itp.) no i sa takie problemy ze w gierkach jak wezme wyzsa rodzielka gra zaczyna sie ciac np splinter cell 1024x768 detale na medium tka jeszcze grac sie da jak wyzej sie tnie podobne ustawienie w colinie 3 i enter the matrix. U kumpla ktorey ma zdeka slabszego kompa gry chodza na takich samych parametrach. Co moze byc tego przycyzna bo kompa jak napisalem jest w sumie doyr. Aha w biosie patrzylem bylo przestawione ze karta grafy ma 64mb przestawilem na 128 ale to nic nie daje ludzie pomocy !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiec tak jest jakgby troche lepiej ale dokladnie wam nie powiem bo mi sie colin zrypal a tam najlepiej zobaczyc czy sie tnie czy nie a CD od colina bende mial dzis niedlugo.. ale thx za te sterowniki..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiec tak jest jakgby troche lepiej ale dokladnie wam nie powiem bo mi sie colin zrypal a tam najlepiej zobaczyc czy sie tnie czy nie a CD od colina bende mial dzis niedlugo.. ale thx za te sterowniki..

Ktore sterowniki zainstalowales?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...