bahus Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 (edytowane) Witam ... z uwagi na to że zadomowiłem się u Was najwyższa pora żeby również naskrobać coś na forum... a jest ku temu powód... Ostatnio trochę modyfikowałem swojego staruszka i stałem się posiadaczem między innymi płyty Asus Z170-P. Płyta ta posiada złącze M2 które postanowiłem wykorzystać i posadziłem na nim M2 Samsunga 950 Pro 250Gb. Teraz pytanie. Gniazdo M2 występuje na jednym poziomie z PCIE (na lewo od M2), czy jest ono obsługiwane jednocześnie ze wspomnianym M2 czy wymiennie. Czy mogę obok dysku na M2 posadzić np. dźwiękówkę na PCIE ? Tak wygląda to u mnie, w głębi, za M2 widać PCIE które chciałbym użyć . i płyta cobyście jej nie musieli szukać... Edytowane 7 Czerwca 2016 przez bahus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Możesz używać oba naraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahus Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Możesz używać oba naraz. Dzięki piękne .... to baaardzo dobra wiadomość ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...