.Krzyżak. Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2016 Mam problem. Ostatnio przez moją nieuwagę uderzyłem w monitor i "rozlała" się matryca. Teraz na ekranie w miejscu uderzenia jest czarna plama i rozchodzące się od niej pasy na cały ekran. Rozebrałem monitor z ramki i matryca ma nazwę LTM230HT10. Na znanym serwisie aukcyjnym znalazłem aukcje z tą właśnie matrycą za 120zł. Tylko mam problem bo nie jestem pewien czy będzie pasować :( Moglibyście coś poradzić? Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Krzyżak. Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) Dzięki! Edytowane 8 Lipca 2016 przez .Krzyżak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Skąd w ogóle pomysł, że może nie pasować ten sam model matrycy? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Krzyżak. Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Chcę się upewnić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...