mrtnt Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 I wiesz co chce jeszcze tylko dodac, ze to mi sie wlasnie podoba, ze zgadzamy sie pomimo tego ze mamy zupelnie rozne zdania - i to sie nazywa TOLERANCJA, na pewno zauwazyles teraz ze chocby nie wiem co zawsze znajdzie sie KTOS kto wejdzie i powie ze nie masz racji, ale czy ma wowczas prawo napisac ze jestes glupi? czy ma prawo powiedziec ze nie wiesz o czym piszesz? Nie - nie ma takiego prawa i niestety w tym momencie musisz sie znizyc do jego poziomu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Vip no i przeciez po to jest forum, zeby sobie pogadac, prawda? tyle ile jest na swiecie ludzi tyle samo jest zdan i punktow widzenia i nie ma w tym nic dziwnego. Jednak jak sie okazuje ze niektorzy wchodza nie aby wyrazic swoje zdanie, tylko aby pokazac - TAK! ja jestem super bo wiem ze zasilacz 300W nie rowna sie zasilacz 300W a wy jestescie glupi bo nie wiecie co kupowac... zgadza sie ,wlasnie po to jest forum,ale ja nie widze sensu aby nadal ciagnac temat "czy warto wydac 300zl na zasilacz"............ mamy odmienne zdania na ten temat i nie mam zamiaru Cie przekonywac ze moje zdanie jest najmojsze :wink: wkoncu zyjemy w wolnym kraju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 I wiesz co chce jeszcze tylko dodac, ze to mi sie wlasnie podoba, ze zgadzamy sie pomimo tego ze mamy zupelnie rozne zdania - i to sie nazywa TOLERANCJA, na pewno zauwazyles teraz ze chocby nie wiem co zawsze znajdzie sie KTOS kto wejdzie i powie ze nie masz racji, ale czy ma wowczas prawo napisac ze jestes glupi? czy ma prawo powiedziec ze nie wiesz o czym piszesz? Nie - nie ma takiego prawa i niestety w tym momencie musisz sie znizyc do jego poziomu. ano musze przeznac ze grunt to dyskusja na wysokim poziomie intelektualnym i ta dyskusja niewatpliwie do takich nalezala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...