gacek83 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam wszystkich. Poszukuję bezprzewodowej myszki ( chwyt praworęczny ) z przynajmniej 4 programowalnymi klawiszami. Najbardziej zależy mi na precyzyjnym działaniu myszki, aby wiernie odwzorowywała każdy jej ruch. Wygląd nie ma żadnego znaczenia. Czy w powyższej cenie można coś interesującego kupić ? Chciałbym się zmieścić w cenie 250 zł, jeśli jednak dopłata kilkudziesięciu zł ( absolutnym max jest 50 zł ) to mogę dopłacić. Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez gacek83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Może Logitech G602? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek83 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Poczytałem o tej myszce i jeśli faktycznie słowa znajdują pokrycie w rzeczywistości to zdecydowanie myszka może być :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...