DeV_1L Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Witam! Dzisiaj zakupiłem słuchawki "Siberia v3" podłączyłem słuchawki i slysze dźwięk ale mój kolega nie slyszał mojego głosu... Jest napisane, że mam podłączone mikro ale no cóż... W opcjach dźwięku ustawiony był już jako domyślny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Mikrofon do słuchawek podłączony? Dociśnięty do końca? Użyłeś rozgałęźnika na końcu przewodu? Np z telefonem działa wszystko prawidłowo, czy mic też nie działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeV_1L Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Mikrofon był od początku w sluchawkach i się go wyjąć nie da, mam rozgałęźnik (dostalem w pudełku, i 3x sprawdziłem czy na pewno dobrze wsadziłem) EDIT: Gadałem z kolegą na ts3 i było mnie słychać ale bardzo cicho mimo, ze podgłośnił mnie na maxa, a wszystkie opcje mam ustawione na 100.... Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez DeV_1L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Miałem podobną sytuację z syberiami Elite zanim sie rozpadły i dostałem za nie zwrot kasy. W ich przypadku opcje by było mnie slychac byly dwie. Pierwsza to podpięcie przez karte dźwiękowa która byla w pudełku razem ze słuchawkami, z tym ze przez nią znowu cicho byla muzyka, druga opcją bylo usuniecie sterowników do dźwięku tak zeby system zainstalował sobie domyślne, wtedy wszystko działało idealnie. Próbowałem aktualizacji na rozne sterowniki i inne cuda, nic nie pomogło. Co najlepsze u brata na lapku sluchawki działały bez zarzutu, i jego siberie v2 u mnie na pv tez działały bez zarzutu. Do teraz nie wiem co bylo nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeV_1L Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Dobra już ogarnąłem, żeby było mnie słychać ale ludzie z którymi gadam skarżą się na straszny szum i że bardzo cicho mówię mimo że prawie krzyczę... Dla porównania na bezsprzewodowych logitecach z 2k10 wszystko działało bez zarzutu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Szum jest właśnie dlatego, że masz wszystkie suwaki na maksa. Co do głośności, to powodów może być bardzo dużo - uszkodzone słuchawki, zastosowanie przedłużacza/rozgałęźnika do kabla (niektóre słabo współpracują), problem w sterownikach. Musisz też wiedzieć, że istnieją 2 warianty wtyku 4pin - różnią się zamienionymi pinami mikrofonu i powrotu i nie są ze sobą kompatybilne. Sprawdź te słuchawki na innym kompie - jeśli efekt będzie taki sam, to oddaj je na reklamację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeV_1L Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Wiesz, jak nie ustawie wszystkich suwaków na maxa to w ogóle mnie nie słychać... Na innym komputerze to samo, po prostu albo szum albo nic... Chyba oddam je na gwarancje bo koledzy mają takie modele i się dziwię, ze nie są to sluchawki za 300zł więcej a mi się jak zawsze przyfarciło i kicha :D No nic dzięki za pomoc i poświęcony czas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeV_1L Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Witam! Za sluchawki dostane zwrot pieniedzy :) Ocene stosowna do jakosci produktu ide zostawic na stronie sklepu :p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Nie oceniaj produktu, dopóki nie wiesz, że to z nim było coś nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...