Prestige Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Od jakiegoś czasu mam problem z laptopem, kiedy próbuję go włączyć udaje się to dopiero po kilkunastu/kilkudziesięciu minutach. Przez ten cały czas restartuje się w pewnym momencie ładowania systemu. Czasem nawet potrafi zrestartować się podczas już normalnego użytkowania. Na przykład jak jest włączony i przez kilka minut leży nieużywany. Co według was może być problemem i jak temu zaradzić? Systemu też nie da się za bardzo przeinstalować, bo nawet restartuje się jak po jakimś czasie uda się załadować instalację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Sprawdzić dysk i pamięci z jakiegoś live cd typu falcon four ultimate boot CD. Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prestige Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Próbowałem przetestować ramy, ale i tak podczas tych testów komputer się restartuje. Generalnie w laptopie są 2 kostki. Próbowałem wyjmować po jednej i sprawdzać, przekładałem, ale nadal to samo. Komputer się restartuje. Dodam jeszcze, że w laptopie nie mam baterii i przez cały czas jest podłączony do prądu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damian25 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Problem z zasilaniem być moze sa napuchniete kondensatory . Bez róznicy .Sam tego nie zrobisz . Oddaj na serwis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...