Marek045 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Hej Dzisiaj rano uznałem że warto trochę "odkurzyć" mojego peceta , podczas wyjmowania podzespołów pojawił się mamy problem otóż nie mogę wciśnąć zabezpieczenia slotu PCI przez co nie moge wyjąć karty HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Masz starą kartę na jeszcze na PCI? Tam nie było żadnych blokad... A jeśli uważasz, że się mylę, to może podaj chociaż dokładnie, co masz za sprzęt. Zdjęcie tego slotu też byłoby mile widziane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobby Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Pewnie chodzi o slot PCI-e. Może zabezpieczenie się odgina, a nie przyciska? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...