kacpers Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Witam mam problem z kartą graficzną, ponieważ gdy podłącze ją do komputera podepnę zasilanie wiatrak się kręci ale nie ma obrazu na monitorze. :( Na zintegrowanej karcie wszystko działa. Procesor Intel® Core™2 Quad Processor Q8200 (4M Cache, 2.33 GHz, 1333 MHz FSB) Płyta Główna ASUS P5G41T-M LE Karta Graficzna Gigabyte Radeon HD7770 1024MB rev. 2.0 (GV-R777OC-1GD) Zasilacz Antec VP-PC 500W Pamięć Ram 4 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zainstalowałeś sterowniki? Wyłączyłeś integrę w biosie. Podłączyłeś kabelek monitor - karta? (integra ma osobne wyjścia na płycie!) Jak nie ma obrazu to prawdopodobnie karta padła. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpers Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Karta działa na 100 % sterowników od karty nie mogę wgrać ponieważ nie widzę nic na ekranie. Nie wiem jak wyłączyć zintegrowaną w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Łączysz monitor a kartą kablem dvi czy używasz jakichś przejściówek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpers Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Łącze kablem VGA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 To może przejściówka jest uszkodzona, zdarza się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpers Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 wtyczka zawsze działała na zintegrowanej karcie z plyty głównej wszystko chodzi ale z zewnętrznej karty nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Ale na płycie masz gniazdo d-sub, to chyba tam z przejściówki nie korzystałeś? Na zdjęciach w sieci widzę, że grafika nie ma d-sub i musisz korzystać z przejściówki. Mylę się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpers Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 korzystam z wejścia d-sub takie niebieskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Masz tą kartę http://www.gigabyte.pl/products/page/vga/gv-r777oc-1gdrev_20 ??? Nie widzę niebieskiego złącza d-sub. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpers Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 ma d sub mam kabel podpięty pod karte główną pod d sub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Daj zdjęcie bo dalsza dyskusja nie ma sensu inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Andrzeju spokojnie... :P 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpers Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/uMFAMqqchyoEMX~IJw7e6MRP6JEf0u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Rozwiązanie problemu padło w 2 poście tego tematu. Nie wiem jak można ci jeszcze pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpers Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 ale podpinałem od karty graficznej hdmi do telewizoru i laptopa i nie było też obrazu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 ale podpinałem od karty graficznej hdmi do telewizoru Tu sam sobie odpowiedz, co zrobiłeś nie tak. i laptopa i nie było też obrazu Laptop ma wyjście video poprzez hdmi, nie wejście. Nie miało prawa być obrazu. Laptop daje obraz na "telewizoru" ? Ustaw tv tak, by umiał wyświetlić obraz z laptopa, następnie podłącz tv do HD7770 za pomocą tego samego kabla hdmi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...