chachel23 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Prosze o szybką rade chce dołożyć 1-2 wentylatory do budy jeden na góre , jeden dodatkowy z przodu Silentium M35 W pure black i potrzebuje kogoś z doświadczeniem, co będzie najcichsze?? to chyba jedyne kryterium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Są wentylatory ciche, które nie generują żadnego pożytku ze swojej pracy. Takie też Cię interesują? Jeśli nie to nie pitol o "jedynym kryterium". O tym jaki masz budżet też mógłbyś napisać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chachel23 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2016 zakładam że nikt mi nie poleci bubla wiec o wydajności nie pisze wiatraki drogie nie są wiec budżet niech będzie 300zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2016 300ZŁ na dwa wentylatory ? czy ja dobrze widzę ? Co do tematu, testowałem wiele, i jedno co mogę napisać to że Noctua wypadła najlepiej, Sprawdza się w każdej pozycji montażu, ciche wydajne wentylatory z długą gwarancją i bogatym wyposażeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...