millor Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Wsumie to szkoda mi kasyu mam super 9100 2. w gry się znów pakować mam 22 lata w końcu i już studia skończyłem 3. da się odblokowąć 9600 na 9800 !!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 a ogładałem recenzje kart n swiecie co recenzja to inna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 a gdzie mozesz kupic takie tanie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 narazie nie mają na stanie ale mają być więc czekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Cytat 3. da się odblokowąć 9600 na 9800 !!!!!!!!!Pytasz czy twierdzisz? :o Jesli twierdzisz to prosze o link do jakiegos artykulu... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Cytat Cytat 3. da się odblokowąć 9600 na 9800 !!!!!!!!!Pytasz czy twierdzisz? :o Jesli twierdzisz to prosze o link do jakiegos artykulu... :? mi sie wydaje ze millor pyta :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Cytat 2. w gry się znów pakować mam 22 lata w końcu i już studia skończyłemJa mam 21, w gry grywam, królika bagsa, też lubię oglądać ;) i co w tym złego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Ja mam 18 lat gram mało ale jak już gram to chce mieć z tego przyjemność, czyli gry mają chodzić płynnie. A co do karty to mam inne rozwiąznie gf4 ti4200. IHMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Cytat Ja mam 18 lat gram mało ale jak już gram to chce mieć z tego przyjemność, czyli gry mają chodzić płynnie. A co do karty to mam inne rozwiąznie gf4 ti4200. IHMO no i znowu jakis NV fan chce wcisnac jakies gofno :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Cytat Ja mam 18 lat gram mało ale jak już gram to chce mieć z tego przyjemność, czyli gry mają chodzić płynnie. A co do karty to mam inne rozwiąznie gf4 ti4200. IHMO I po kiego grzyba mu GF4Ti4200? Ma 9100, więc nie ma sensu dopłacać za trochę tylko wydajniejszą kartę. Lepiej dołożyć ciut więcej i mieć obsługę DX9.0, które się przyda choćby w HL2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Cytat Cytat Ja mam 18 lat gram mało ale jak już gram to chce mieć z tego przyjemność, czyli gry mają chodzić płynnie. A co do karty to mam inne rozwiąznie gf4 ti4200. IHMO no i znowu jakis NV fan chce wcisnac jakies gofno :? :lol: Na szczęście Radeon fan był w pogotowiu i zareagował. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Cytat Cytat Cytat Ja mam 18 lat gram mało ale jak już gram to chce mieć z tego przyjemność, czyli gry mają chodzić płynnie. A co do karty to mam inne rozwiąznie gf4 ti4200. IHMO no i znowu jakis NV fan chce wcisnac jakies gofno :? :lol: Na szczęście Radeon fan był w pogotowiu i zareagował. :wink: no oczywiscie gdyby nie ja to te Kaeresy i Genghiskhany opanowaly by to forum............az strach pomyslec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 bueheheh :D dobre Hajmon :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Ten 9600 Pro nie bylby taki zly za taka cene jak podales. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 a kupie tylko poszukma jeszcze jak z wydajnościa i sprzedam na allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Cytat a kupie tylko poszukma jeszcze jak z wydajnościa i sprzedam na allegro czyli, ze co? kupisz i sprzedasz? po co? jakos tak niewyraznie w tych swoich postach sie wypowiadasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Cytat no i znowu jakis NV fan chce wcisnac jakies gofno :? Twoim zdaniem aktualnie gf4 to "gofno" czy tez zawsze nim bylo? Nie bardzo wiem jak zrozumiec twoja wypowiedz :) ale faktycznie posiadacz radka9700 mozesz faktycznie odczuwac ew przesiadke na gf4 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Cytat Cytat Ja mam 18 lat gram mało ale jak już gram to chce mieć z tego przyjemność, czyli gry mają chodzić płynnie. A co do karty to mam inne rozwiąznie gf4 ti4200. IHMO no i znowu jakis NV fan chce wcisnac jakies gofno :? rozwalaja mnie takie teksty ... ja mam to gowno jak nazwales gf4200 wszystkie gry smigaja niemam problemow ze sterownikami i kompatybilnoscia gier ... wiec uzasadnij moze zamiast rzucac miesem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 mysle że kupie porobie testy jak będzie szybsze o 50%-100% przy AA od radeona 9100 to zostanie jak nie to na allegro. I tak tam sprzedaje. Może powinienem zrobić konkurencje do benchmark.pl w testach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 przegładałem zachodnie servisy i wydaje mi się ze 9600 bez pro z ustawień 325/200x2 (nie ma wiatraka w st. ale juz kupiłem)będę walczył na 500/250x2(500) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Co do GF4 Ti4200 - w DX8.1 jest nieznacznie szybszy od 9600PRO ale brak DX9 raczej stawia go w gorszej sytuacji. Jednak jest zdecydowanie lepszy od 9100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 niektorzy to nie maja co z kaska robić :) IMO zakup teraz nie ma sensu .lepiej poczekac do pazdziernika na H-L 2 i kupic jakies 9500pro conajmniej ale jak lubisz sie bawic to czemu nie no i pozniej jeszcze pewnie jakiemu lolowi na allegro opchniesz jak ci sie "znudzi" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 za 430zł nie ma sensu to taniej w hurcie nie mam ti 4200 a pozatym już od roku się tak bawie kupuje tanio a potem sprzedaje na allegro przetestowane i jest super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 powiedzcie mi skad wy taki tani sprzet dorywacie niemoge z zazdrosci 430zl radek 9600 kiedy indziej koles kupil radka 9600TX za 590 zl cholera skad wy takie tanie rzeczy biezecie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 napewno nie ze sklepu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Ja jezdem w podobnej sytuacjyi jak millor. Musze tylko pozbyć się radka 8500. Zastanawiam sie nad kupnem radeona 9600 (ale tylko jeśli da sie go przerobić na coś szybszego) - 477zeta (HIS), radeona 9600Pro - 712zeta (HIS) i GFX'a 5600 256MB VIVO Leadtek - 685! No i co tu kupić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolski Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Weźcie przed zakupem pod uwagę co do 9600 pro, że są wersje zwykłe ok. 600/400 i Lite ok. 400/400. Niestety mało sie o tym mówi, a sądze ,że za tą cenę to będzie chyba Lite, na dodatek kiepsko podkrecalna. Obym sie mylił, ale przemyślcie jeszcze sprawę. W każdym razie udanego zakupu. karolski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adios Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Miałem NV GF 2 MX 200 i myślałem że jest good . Kiedy kupiłem radeona 9200 za 480 zł świat stał się piękniejszy(szczególnie w grach). Polecam wszelkiej maści RADEONY :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 adios mowisz ze jest az taka roznica w jakosci obrazu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Cytat Miałem NV GF 2 MX 200 i myślałem że jest good . Kiedy kupiłem radeona 9200 za 480 zł świat stał się piękniejszy(szczególnie w grach). Polecam wszelkiej maści RADEONY :]Cieszę się twoim szczęściem, ale z 9200 za taką kasę dałeś ciała :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...