NaturalHigh47 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Witam, Nie jestem w tym temacie za bardzo obeznany, dlatego pytam, czy do zestawu za 3300zł mogę podmienić kartę graficzną dokładnie tę : https://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-geforce-gtx-1060-windforce-oc-6gb-gddr5-192-bit-2xdvi-d-hdmi-dp-box-gv-n1060wf2oc-6gd-974808/ na tą https://www.morele.net/karta-graficzna-gigabyte-geforce-gtx-1060-6gb-gddr5-gv-n1060g1-gaming-6gd-774555/ Chodzi mi o to, czy po tej zamianie wszystkie podzespoły będą ze sobą prawidłowo współpracować? I czy warto to zrobić ? Edytowane 1 Września 2016 przez NaturalHigh47 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3jn Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 Zmiana bez sensu to praktycznie to samo Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaturalHigh47 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 Nawet, jeżeli chodzi o chłodzenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 Nie odczujesz różnicy IMHO. Kasę dorzuć do chłodzenia CPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaturalHigh47 Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 Nie odczujesz różnicy IMHO. Kasę dorzuć do chłodzenia CPU. Czyli twoim zdaniem nie opłaca się dopłacać ? nie da to za wiele ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2016 Zegary sam sobie podbijesz, Gaming ma bajer w postaci zmiany podświetlania logo na chłodzeniu. Co do samych PCB to nie mam szczerze pojęcia które jest autorskie a które zgodne z nV. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...