tisno Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2016 (edytowane) Witam, na początku podam specyfikację komputera:cpu: intel pentium g2120 3,2ghzgpu: nvidia geforce gt640 ram: Kingston HyperX fury 4gb 1600Mhz DDR3płyta główna: asrock b75 pro3 LGA1155Teraz pytanie... chciałbym zupgrade'ować komputer... a mianowicie procesor i grafike gdyż ram mam już dokupiony 4gb. Na procesor i grafikę mam budżet około 1200zł... Co do procesora to myślałem nad i5 2500 którego używka kosztuje 380zł, co daje 820zł na grafikę... Grafika najlepiej używana i lepsza niż słabsze karty graficzne nowe za tą samą cenę.. Zdaję się na Was i czekam na propozycjePozdrawiam Edytowane 7 Września 2016 przez Klaus Nie wklejaj formatowanego tekstu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2016 myślałbym o r9 290. Procek jak najbardziej i5 na Twoja podstawke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2016 Ogarnij przed napisaniem kolejnego postu Jak tytułować tematy w dziale co kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2016 On raczej nie rozumie... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...