pomekon Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 Witam Mam problem z karta graficzna Radeon HD 8570M. Otóż chce podłączyć laptopa Lenovo G500 pod TV przez HDMI i niestety nic nie działa. Dodam tylko ze instalowałem już chyba wszystkie sterowniki jakie są możliwe , a nadal mam trójkąt przy karcie w menadżerze urządzeń. Windows 7 32bit. Proszę o pomoc bo już Mi ręce opadają. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2016 Wywal wszystko przy pomocy DDU i zainstaluj te ze strony producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomekon Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2016 WItam No niestety nie pomogło, nadal zółty trójkąt przy karcie. I nadal nie mogę go podłączyć pod HDMI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...