danio21b Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Cześć,Jestem na etapie zakupu konsoli lecz nie wiem którą wybrać jak możecie to proszę o pomoc w wyborze. Jakieś plusy/minusy obu konsoli. Może ktoś ma albo xboxa one s albo ps4 slim i może się wypowiedzieć na ich temat. Grafika w grach jest na tym samym poziomie w xbox one s i ps4 slim czy któraś konsola odtwarza lepiej gry (lepiej wygladaja)? Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Porownaj sobie exclusivy i zdecyduj co cie bardziej interesuje. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danio21b Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 A graficznie podobnie gry wyglądają na obie konsole?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrankY19 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2016 witam potrzebuje rady albowiem przymierzam się do kupna używanej konsoli i teraz jest pytanie która będzie lepsza PS4 czy Xbox One wiem że jest sporo opinii ale większość jest z 2014 roku gdzie wszystko jeszcze dobrze nie działało i tak wiem że w teorii wydajniejsza jest ps4 ale chodzi mi bardziej która z konsol jest cichsza ma lepszą bibliotek gier lepsze gry w abonamencie i ogólnie jakę mają wady i zalety XD czyli w skrócie która jest lepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2016 Dużo cichszy jest na pewno XONE. Większa obudowa nie jest dla jaj, tylko dla wydajniejszego układu chłodzenia. Gry jakie były w abonamencie możesz sprawdzić na wiki. Ale to już przeszłość. Nie sposób oszacować, która będzie dla ciebie lepsza w przyszłości. Na plus XONE jest EA Access. Masz tam prawie każdą ich grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2016 nie wiem czy jest sens kupowania skoro maja byc mocniejsze wersje konsol - chyba jednak warto poczekać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...