J0hnC0nn0r Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Witam, posiadam Arctic Liquid Freezer 240 oraz płytę główną Asus x99 A-II. Nie wiem czy dobrze podłączyłem chłodzenie do odpowiednich portów na płycie głównej. Póki co blok wodny/pompę mam podpiętą 3 pinową końcówką do wejścia na płycie oznaczonej jako W_PUMP, natomiast 2 wiatraki, które są na chłodnicy spięte są razem i podpięte do wejścia CPU_FAN. Czy jest to poprawne? Czy zainstalowane wiatraki, żeby zestaw chłodzenia pracował prawidłowo muszą działać z max prędkością, czy mogą być w bios ustawione na pwm? Edytowane 6 Października 2016 przez J0hnC0nn0r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Mamy za ciebie przeczytać instrukcję obsługi czy co? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...