Spider22 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Witam potrzebuje kupić porządne głośniki 2.0 do komputera co polecicie w kwocie około 200-600zł ? Obecnie mam Creativ'y T20 Myślałem o: Microlab Solo 6C Edifier R1700BT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Z tych dwóch to na pewno Solo. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider22 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Uzasadnienie ? W Edifierach kusi mnie BT jest to dość wygodne jeśli chodzi o muzykę z telefonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Co do BT to nic nie podpowiem ale słabiej grają po prostu. Mam RT1600, to praktycznie te same głośniki i chętnie bym wymienił na coś innego albo wrócił do 6C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Musisz odpowiedzieć sobie na bardzo proste pytanie, czy masz jak rozstawić Solo6/7C? Jeśli nie masz zbyt dużego pomieszczenia, mało miejsca za kolumnami i odsłuchu dokonujesz z bliższej odległości to zdecydowanie lepiej wziąć R1700BT. Solówki są po prostu bardziej wymagające w rozstawieniu i są do dalszego odsłuchu + bas refleks z tyłu, który uniemożliwia dosunięcie kolumn do ściany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider22 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2016 Niestety Solo 6C odpadają ze względu na wymiary. Mogę wymienić na Mircolab'y B77 ale nie wiem czy taka zmiana ma jakikolwiek sens pod względem lepszej jakości dźwięku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...