Riwersin Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2016 Witam. Po spaleniu obecnej karty GTS 460 musialbym kupić nowa kartę używana do 500zl (najlepiej link do oferty na Allegro) a nie znam sie na nich kompletnie dlatego zwracam sie do was. Moja obecna konfiguracja Procesor AMD X8 FX-8320 3,2GHz RAM 4gb (wkrótce mam zamiar zakupić kostkę 8gb Zasilacz LC-POWER 550w LC6550 V1.3 Z góry dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2016 Wprawdzie linków mi sie nie chce poszukiwać, ale akurat przy takiej kwocie wybór masz raczej jednoznaczny: do 500 zł używany GTX 950 lub do 400 zł używany GTX 750Ti 2GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riwersin Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2016 A jakies uwagi co do zasilacza? Na innym forum proponowali mi wymianę zasilacza lecz ja na tym sie niezbyt znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2016 Nie ma takiej potrzeby jeżeli nie masz do jego działania konkretnych zastrzeżeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...