majlosz121 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Cześć jako, iż kupuję w tym tygodniu nową maszynkę chciałem się Was poradzić. Czy zestaw jest ok? Będę pracował po ok. 5 godzin dziennie w cadzie, solid edge, i render filmów w 2-4 k, mam zaś narzucony procesor (musi być ta i7 6700K) więc jeśli macie jakieś przeciwwskazania podzielcie się :D Dzięki! SSD będzie więc spokojnie, a monitor będzie służył jako pomoc, gdyż korzystam aktualnie z innego :) Link: https://www.morele.net/inventory/info/erfNCZ/ Edytowane 13 Października 2016 przez majlosz121 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2016 Monitor - kup coś porządnego ma matrycy IPS a nie padakę na matrycy TN np. LG 27MP65HQ-P za 799 zł albo dołoż do Dell S2715H za 1199 zł . Chłodzenie też by się przydało lepsze - TR Macho Rev. A / Raintek Ereboss za ~180 zł , TR Macho rev. B za ~210 zł albo Macho X2 za ~230 zł . Z dodatkowej pasty TP możesz zrezygnować , to co zazwyczaj jest przy chłodzeniu daje radę . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majlosz121 Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2016 Monitor - kup coś porządnego ma matrycy IPS a nie padakę na matrycy TN np. LG 27MP65HQ-P za 799 zł albo dołoż do Dell S2715H za 1199 zł . Chłodzenie też by się przydało lepsze - TR Macho Rev. A / Raintek Ereboss za ~180 zł , TR Macho rev. B za ~210 zł albo Macho X2 za ~230 zł . Z dodatkowej pasty TP możesz zrezygnować , to co zazwyczaj jest przy chłodzeniu daje radę . Pasta wywalona, monitor (muszę trochę poczytać na temat innych matryc itp. trochę nad tym posiedzę), chłodzenie zmieniłem tego Termalrighta Macho X2 :D Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...