Skocz do zawartości
szymonk

GTX ?

Rekomendowane odpowiedzi

Brał bym GTX1050 Ti mimo że jest słabszy - karta jest sporo nowsza ( lepsze wsparcie w sterownikach ) , obsługuje DX12 i ma znacznie mniejszy pobór prądu . - 14 nm swoje robi , karta ma pobór prądu nie wiele większy niż GTX750Ti a wydajność jak GTX960 .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprecyzuj tytuł tematu... i napisz do czego ta karta. 750Ti jest nieopłacalna obecnie a 780 to starsza generacja. Sterowniki mogą być problemem wiec wydajność gorsza. Szukaj używek GTX 970 lub dołóż do GTX 1060 6GB.

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprecyzuj tytuł tematu... i napisz do czego ta karta. 750Ti jest nie opłacalna obecnie a 780 to starsza generacja. Sterowniki mogą być problemem wiec wydajność gorsza. Szukaj używek GTX 970 lub dołóż do GTX 1060 6GB.

Karta oczywiście do gier interesuje mnie płynne 1080p w maksymalnych detalach jakie uciągnie karta. W przyszłości kartę odziedziczy syn więc raczej długo u mnie zostanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1050Ti jako tako pozwoli pograć w FHD ale nie zawsze w full detalach. Napisz ile masz kasy na kartę. Jak do 1000 zł to albo GTX 970 lub RX 480 od AMD. 780 moze w niektórych grach wypaść gorzej od 970 ze względu na sterowniki. Chcesz wydajności przy tym procku i na dłużej to dozbieraj do minimum GTX 1060 6 GB. Wersja 3GB odpada bo za mało pamięci jak na dzisiejsze czasy.

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wybieram  GTX 1050 Ti, mam podać adres do wysyłki, czy podasz adres odbioru osobistego? 

Rozumiem, że rozdajesz te karty.

To jednak wprowadziłeś mnie w błąd.

W takim racie temat jest do działu co kupić. Zapoznaj się i dostosuj temat

MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ !

Jak tytułować tematy w dziale co kupić

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi