Niemiec Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 http://www.mcs.pc.pl/sklep.html#full z tej strony to mi sie jesten bloczek spdobał mianowicie Blok 'GPU2' G2 86.5 zeta zaniego tak onim napisali: Blok w pełni miedziany Przeznaczony do odbierania ciepła z GPU Wymiary: 38x38x14,2mm 11 kanałów o średnicy 4,2mm Kanał wlotowy i wylotowy o średnicy 13mm Rurki wychodzące z wierzchu bloku - równoległe do karty Przystosowany do węża 12/16mm Specjalne zagłębienie na wierzchu zabzpieczające przed osunięciem Wspólpracuje z zapinkami 'GC3' i 'GC2R' Blok jest bardzo dokładnie wykonany - dokladne frezowanie + szlifowanie a spód jest dodatkowo docierany na płycie i polerowany za duzo mniejsze pieniadze dostaniesz na www.blokiwodne.republika.pl lub u Popixa i Witchhuntera. Ja mam nen drugi i jest ok, a z zapinka i przesylka kosztowal 51zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 po nagrzewnice to chyba sobie pójde na szrot a tak myslałem zeby kupic pożądna pompke i dać 2 nagrzewnice A i jeszcze być może głupie pytanie Moduł Peltiera do da sie na grafke wstawic ??? bo nie mam pojęcia a mogło by byc nie głupie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Na GF3? Peltiera i 2 nagrzewnice nie przesadzaj. A pozatym to zre tyle pradu ze hej ;) (zalerzy od wersji ale tak czy siak te 50 - 90wat wiecej moze zfajczyc zasilacz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 no może ten red 2 TYP : GK-3/4/K " RED " WYMIARY : 40 x 40 x 15 mm. LICZBA KANALIKÓW : 4 (ø 7.0 mm.) KOLANKA LUTOWANE RÓWNOLEGLE (ø 13.0 mm.) CENA : 45 zł. tylko ja nie moge mieć w rurek w bok bo mam pełno śmieci na karcie a poza tym to te radiatorki z gainwarda to są na mich ramaach teraz a gainward to ma taki 4 centymetrowe i nie mogą rurki z bloku w bok iśc a tak pozatym to 2 nagrzewnice czemu nie i bez wentyla je puścić a jak sie bedzie kręcić to sobie włacze wentyle ale karta na 280 moze chodzić a jak nie to jakies vmody ( no wiecie doom 3 teraz wychodzi trzeba ze sprzetem pokombinować) a jak jeszcze może sobie kupie chifteca ponad 360w i ten paltier mógłby sie przydac a tak jeszcze mam propozycje zakładu o 200 z kolega sie mam zamiar założyć że 300 na gpu wyciagne to sie zastanawiam czy sie zakładać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 no a ten Peltier to 70 w to może nie takie straszne by było ale ciekawe jak by chodziło czy ktoś próbował??? TEC 2 (Moduł Peltiera Wymiary 40x40x3.3 mm Napięcie 15.4 V Prąd 8.5 A Max. różnica temperatur 67 °C Max. moc chłodzenia 68.8 W Cena brutto: 59 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 O 200zl? Zakladaj sie najwyzej spalisz grafe ;) Ale jak bedziesz mial porzadne to chlodzenie to sie moze udac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 no wieci chciałbym żeby to był jakiś pożądny zestawik żeby nie było że za 6 michów wstawie sobie jakiegoś fxa i bedzie mi tam kipiał pod blokiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 to wes sobie pompke przynajmniej 1000l/h i Nukleona ;) Satysfakcja gwarantowana. Tylko nie wiem jak go zalorzyc na gpu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 to wes sobie pompke przynajmniej 1000l/h i Nukleona ;) Satysfakcja gwarantowana. Tylko nie wiem jak go zalorzyc na gpu :P nie badz takim znawca :twisted: WC wystarczy na kazda grafike. Na GF3 potrzebujesz pelta conajmniej 40W, bo grafa wg. tabelki, ktora byla na forum daje conajmniej 30W. Przy pelcie bedziesz potrzebowal bardzo mocnego zasilacza i bedziesz musial zaizolowac pelta od powietrza tak samo z druga strona karty. Pogadaj z Berkutem bo on dawal pelta na swojego GF FX5800. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 poszukaj w necie sklepó akwarystycznych kupisz tą pompkę za 99 zeta a może taniej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 poszukaj w necie sklepó akwarystycznych kupisz tą pompkę za 99 zeta a może taniej! i rybki gratis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...