Alondari Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Dysk: GOODRAM Iridium PRO 240 GB* *Dysk ma około tygodnia, więc jest zupełnie nowy System: Windows 10 z rocznicową aktualizacją** **System instalowany na czysto Interfejs: SATA III Tryb: AHCI Sterowniki: według Windowsa 10 najnowsze Chipset płyty głównej: Intel HM76 BIOS: najnowszy Czemu wyniki są aż tak słabe? Czy dysk jest uszkodzony? SMART twierdzi, że dysk jest w doskonałej kondycji. Żywotność dysku: 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
setti96 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Jeśli masz mega dropy z prędkością przesyłania pliku oddaj na gwarancje w miarę możliwości, miałem podobną sytuację z Adata SP 550 - 120gb teraz posiadam goodram cx 300 120 GB i wszystko jest ok Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Przypadkiem coś ci nie żre dysku ? Aktualizacje etc ? Pokaż smart dysku z programu Phison SATA Toolbox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alondari Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 Skąd mogę pobrać ten program? Znalazłem tylko jakieś rosyjskie i chińskie strony, a z nich nic nie pobiorę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alondari Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2016 Testowałem za pomocą AS SSD z systemu na dysku zewnętrznym, ale wyniki były te same (odczyt 4K max 15MB/s). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2016 Skąd mogę pobrać ten program? Znalazłem tylko jakieś rosyjskie i chińskie strony, a z nich nic nie pobiorę. Weż z USBdev.ru ... spokojnie ten naród nie gryzie .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...