Gonzo91 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 Witam.Mam takie pytanie.Czy dłuższe wciśnięcie przycisku ''Power'' może w jakiś sposób uszkodzić laptopa? Dzisiaj musiałem się ratować tym sposobem przy instalacji Windowsa,gdzie instalacja zawiesiła się ekranie informującym o restarcie komputera w celu finalizacji instalacji systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 Nie nic się nie stanie . Tylko dysk może pogubić partycje etc... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zakochany Graham Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) A wyobraz sobie ze np masz stacjonarke i nagle wysiada prad. Czyli komputer do wyrzucenia? Nie histeryzuj. Z reguly po czyms takim w trakcie instalacji. Wznawialem ja od samego poczatku. Czyli znowu format itp. Sugeruje to samo Edytowane 11 Grudnia 2016 przez imdb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor wątku nie histeryzuje, tylko normalnie pyta. O dziwo, do tego służy forum. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo91 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2016 Tak mi się skojarzyło z naglą utratą prądu. Gdzieś wyczytałem,że np dysk może ucierpieć,ale nie wiem czy przy sytuacji j/w z użyciem ''Powera'' taki sam skutek może być... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drewniak Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2016 Niee, nie sądzę żeby coś miało prawo się uszkodzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...