adashi Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2016 Czy może znalazłby się jakiś forumowicz, który byłby na tyle miły żeby udostępnić mi na 15 minut jakieś konto Xiaomi ze zgodą na odblokowywanie bootloadera z chwilowo zmienionym hasłem? Można to oficjalnie zrobić raz na 30 dni, na moim koncie ten okres od poprzedniego odblokowania jeszcze nie upłynął, zanim dostanę zgodę na nowym koncie kilka dni upłynie, a spotkała mnie potrzeba odblokowania w miarę szybkiego. Chciałbym skorzystać z metody oficjalnej odblokowania bootloadera dla prostoty, to telefon bez softu Global więc tylko miui.eu wchodzi w rachubę po polsku. A może akurat ktoś wie, że nie będzie potrzebował nic odblokowywać do połowy stycznia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfi82 Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2017 Te 30 dni to już chyba nie obowiązuje, ja wysłałem prośbę dostałem smsa z potwierdzeniem ale nie wiedziałem, że mam na odblokowanie jedynie 10dni. Oczywiście zabrałem się za to w 11 dniu. Musiałem wysłać ponownie prośbę o odblokowanie.. odpowiedź dostałem po 2 dniach. Napisz gdzie kupiony telefon, może masz już odblokowanego bootloadera. Ja swój kupiłem na banggood i jak się okazało bez blokady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...