860lacov Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Mam 2 karty dźwiękowe jedną pod pci a drugą zintegrowaną, akurat teraz potrzebuję obu, ale nie mogę zainstalować tej zintegr. Tzn system jej nie wykrwa(W biosie uaktywniłem, znalazłem tylko jedną opcję do włączenia), a kiedyś wykrył !? Macie jakieś pomysły? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 A próbowałeś instalować drivery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Jak by to nie pomogło to wyjmij tą dzwiękówke którą masz i wtedy zobacz czy wykryje ci dzwięk na MOBO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Instalować sterowniki próbowałem i nic, ale spróbuję sposobu jaki polecił mi Yeti 666. Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...