missR Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2017 Jak w tytule chodzi mi o sprzęt do pracy (office i programy księgowe) oraz do multimediów razem z monitorem w cenie do 4000zł. Co myślicie o tym zestawie? http://www.morele.net/inventory/info/7vxB5X/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) są lepsze monitory do pracy a ssdek to gdzie? Edytowane 13 Lutego 2017 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
missR Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2017 są lepsze monitory do pracy a ssdek to gdzie? Lepsze tzn jakie? jakiś przykład? SSD nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2017 monitor juz rozdziałka większa niż full HD się kłania przy tym rozmiarze [i duzo zalezy jak bedzie daleko od oczu] brak ssdeka to kolosalny błąd zastanawia mnie ta grafkia - po co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2017 Pamięć, proc, dysk ssd to podstawa. Głupi Excel potrafi ubić 4 wątki. Grafa zbędna do tych zastosowań. Wysłane z mojego D6603 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...