DRAGIAN Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Co nalezy zmienic aby xp nie udostepniał dysków po kazdym uruchomieniu kompa ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 A coś ty zrobił, że je udostępnia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAGIAN Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 nic nie zrobilem on je udostepnia standardowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Instalowałem XP wiele razy z service packiem i bez i nigdy dyski nie były udostepnione. Masz pewnośc ze są udostępnione, widać je z innego kompa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAGIAN Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 nie widac tego z otoczenia sieciowego bo udostepnione sa z $(dolarem) wlasnie po to aby byly niewidoczne. mozna sobie zmapowac taki dysk i juz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAGIAN Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 mam pewnosc. mam wokól siebie jeszcze 3 kompy z XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAGIAN Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ktos mi mowil iz mozna cos w rejestrze pozmiebniac ale nie wiem co . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Własciwości każdego dysku>> udostępnianie>> nie udostępniaj tego folderu U mnie sprawdzałem i jak się próbuje dostać do tak ukrytych dysków z innego kompa to pyta o hasło, więc i tak nikt nie wejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAGIAN Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Tak juz robilem ale po restarcie to znowu sie pojawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 A podczas instalacji systemu utworzyłeś administratora z hasłem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Jeżeli dysk jest udpostępniony z $ to oznacza to udział administracyjny - niewidoczny dla użytkowników seciowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Polecam uruchomic program ktory znajduje sie w: C:/windows/system32/fsmgmt Pokaze Ci co udostepniles czy ktos sciaga cos od Ciebie oraz te pliki ktore sa udostepnione ale nikt niech nie widzi (te przy ktorych jest$) Narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Polecam uruchomic program ktory znajduje sie w: C:/windows/system32/fsmgmt Pokaze Ci co udostepniles czy ktos sciaga cos od Ciebie oraz te pliki ktore sa udostepnione ale nikt niech nie widzi (te przy ktorych jest$) Narka W Windows/DOS przy podawaniu lokalizacji przełamuje się w tą strone . A żeby to polecenie w ogóle działało to jeszcze trzeba podać rozszerzenie pliku, czyli najlepiej wpisać fsmgmt.msc bez pełnej lokalizacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Polecam uruchomic program ktory znajduje sie w: C:/windows/system32/fsmgmt Pokaze Ci co udostepniles czy ktos sciaga cos od Ciebie oraz te pliki ktore sa udostepnione ale nikt niech nie widzi (te przy ktorych jest$) Narka W Windows/DOS przy podawaniu lokalizacji przełamuje się w tą strone . A żeby to polecenie w ogóle działało to jeszcze trzeba podać rozszerzenie pliku, czyli najlepiej wpisać fsmgmt.msc bez pełnej lokalizacji. Sorki pymylily mi sie kierunku :oops: Ale jakbys byk sprytny to szedlbyc tak jak wskazalem .Najpierw dysk gdzie masz system pozniej folder z systemem ....itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...