A-Thrawn Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 Otóż zamierzam kupic zasilacz używany,znalazłem ten(na zdjeciu) i jest pokazany test na Power Supply Testerze,jednak czy na nim pokazane są dobre wyniki? Pokazuje +12v1 12,2 i +12v2 12,2. Jestem w tym ciemny i nie wiem czy tam nie powinne być pokazane liczby z naklejki A (chodzi mi o 25A na linii) https://e.allegroimg.com/original/013ed9/4e5b44fe4bc0acabe639fd34724e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 Pokazuje prawidłowo bo to tester napięć a nie obciążenia PSU . Tolerancja ATX dla napięć dodatnich wynosi +/- 5% czyli w tym przypadku od 11,4 V do 12,6 V , zasilacz ma na liniach +12V 12,2 V więc może być - napięcie jest w granicach tolerancji . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-Thrawn Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 Okej dzięki wielkie za odpowiedź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 (edytowane) Nie kupuj używanego zasilacza. Ja też kupiłem używany i odczyty były dobre ale spalił mi dwie r9 290 pod rząd. Chyba że to od znajomego i wiesz że nie był przeciążany. Edytowane 6 Marca 2017 przez Novice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...