BaMpl Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Witam potrzebuje złożyć komputer do grania w CS:GO i Lola.Budżet do 4500zł bo muszę kupić jeszcze monitor.złożyłem coś takiego https://www.morele.net/inventory/info/gwIesc/Może udało by się coś złożyć tańszego żeby te gry chodziły bardzo dobrze nie zamierzam podkręcać procesora ani karty graficznej bo się na tym nie znam :) Z góry dzięki za pomoc ! Edytowane 20 Marca 2017 przez BaMpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2017 Płyta bez sensu , bierz albo tanie H110 + ew. update biosu albo szukaj czegoś na B250 . Resztę kasy zainwestuj w SSD - choćby 120GB/128GB , choć warto od razu kupić SSD 240-256GB . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tafonath Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2017 już lepiej coś takiego https://www.morele.net/inventory/info/CgfVfE/ zostają ci prawie 2 kafle na inne <span style='color: red;'>[ciach!]</span>ły typu monitor czy ssd, bez ssd dałoby się wsadzić tu 1060/480 ale do csgo i lola to overkill Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaMpl Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2017 a mam takie pytanko czym różni sie płyta ATX od mATX ? bo wiem że rozmiarem i ilością wejść ale czy czymś jeszcze ? I jak sie rrobi upgrade biosa ? No i jeszcze jedno lepiej kupić sam dsyk ssd czy ssd + hd ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) tańsza płyta mocniejszy proc i ram 2x8GB Edytowane 20 Marca 2017 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...