Gość Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 Witam wszystkich użytkowników Purepc, za tydzień chcę kupić taki sprzęt i w związku z tym mam kilka pytań do ekspertów ;) https://www.morele.net/inventory/info/wTcsfI/ 1. Czy jeżeli wezmę taki a nie inny monitor do tego zestawu to czy z odległości 50 cm będę widział pojedyncze pixele czy raczej będzie ok. 2.Czy ram w tym zestawie to najlepszy wybór w tym przedziale cenowym 3.Co można by tutaj dodać lub zmienić, od razu uprzedzam że dysk ssd będzie kupowany nieco później, zaś g4560 jest tylko przejściowo żeby docelowo za rok przenieść się na i5-7500 razem z chłodzeniem od spc spartan 3 pro. Będę wdzięczny za udzielenie mi wyczerpującej odpowiedzi ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2017 Aktualizacja biosu nie jest potrzebna , płyta na starcie wspiera G4560 jak i pozostałe Kaby Lake . Co do ramów - za 245 zł jest Geil Pristine 8GB DDR4 2400 mhy CL16 ew. nasze Goodramy 8GB DDR4 2400 mhz CL15 PLAY za 259 zł . Reszta OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...