tomekaa Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Która z tych temp. to temp. procesora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Temp3 to temp. procesora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 własnie nie jestem pewien bo założyłem WC i właśnie takie temperaturki mam. doradzcie co moze być żle. Dodam tylko że chipset płyty glównej jest bardzo gorący i to moze właśnie to 53 C to jego temperatura?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 to wyłącz na chwile pompke to zobaczysz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 znaczy na jaką chwile bo jakoś nie mam ochoty spalić procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 wyłaczyłem na jakąś minute i nic sie nie zmieniało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 myślałem o parunastu sekundach u mnie odrazu jest różnica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 w biosie sprawdz temperature Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 w biosie jeste że CPU Temp. to 53 C a System temp to 26 Tylko mam płyte ECS i nie wiem czy biosowi można ufać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 jeszcze jedno pytanko co oznacza temp2?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 System temp ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 kurde dziwi mnie dlaczego mam taką temp procka na WC, moze wiecie jak zrobić zeby zredukować lekko tą tempertaurke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 może ma to się tym ze blok jest za słabo dokręcony. jak by co to pasta termoprzewodząca została nałożonma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 tomekaa a nie widziales gdzies w okolicy przycisku "edit" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 wiem że coś takiego istanieje ale jestem lekko wkurzony ponieważ mój WC działa nawet gorzej niż CPC mimo żę faktycznie jest lepszy. Mam nadzieje że pomożecie rozwiązać mio ten fant!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 pokręć proca do zobaczysz ktore w góre pujdzie albo zapuść prima i masz problem z głowy a jak to 53 :> to źle blok założyeś zobaczy jaka jest woda z proca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 woda wylatuje zimna, a blok jak można żle założyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Cytat woda wylatuje zimna, a blok jak można żle założyćmozna :) nie masz przypadkiem shima ? posmarowales ? wypolerowales ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Mam założonego shima, posmarować posmarowałem pastą titan z mojego byłego coolera a jezeli chodzi o polerowanie to po co to komu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 to zdejmij shima, ale zeby nie bylo na mnie - moze byc za gruby :) a polerowanie to kilka °C mniej 8) update - literowka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ale czy jak zdejme shima to czy przypadkiem nie pokrusze rdzenia, a czym to najlepiej wypolerować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 badz delikatny i rownomierny - a polerka to papier scierny etapowo dochadzacy do 2000 plus woda i pasta polerska ew a papier ukladasz na llustrze zeby bylo rowno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 badz delikatny i rownomierny - a polerka to papier scierny etapowo dochadzacy do 2000 plus woda i pasta polerska ew a papier ukladasz na llustrze zeby bylo rowno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 musialbys sie postarac zeby pokruszyc :) ale roznie bywa :D polerowanie jest afair w faq, a jak nie to papiery 500, 1000 na mokro, 2000 na mokro, a dalej to juz hardcore :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 co sądzicie o paście jaką używam i czy dokręcając blok robić do do oporu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 titan nie jset zly - a do oporu to sie jedynie gwozdzie wbija tu trzeba z wyczuciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 jak bedzie skrzypiec i uslyszysz nieregularne trzaski i chrupniecia to znaczy ze przesadziles ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 spoko już chyba wiem dlaczego miałem takie wysokie temperaturki. Mój blok ma trochę kijowy wymiar 55x55x20mm i po prostu blok opierał mi się lekko na sokecie i dotykał dokladnie rdzenia. Dziś założe freza i będzie dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...