dis968 Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Czesc po 1 nie zloscie sie ze poraz ktorys juz ten temat jest ale niestety ja mam nadal probley. Do zecy wiec mam radka 9500 i podlonczlem do TV i mam obraz czarno bialy :( nie wiem co zrobic w TV probowalem wybrac pal lub netscam (czy jakos tak) ale to nic nie daje nawed antene odlnczylem bo slyszlame ze to cos moze dac ale nic ZONK :( co mam zrobic ? P.S. bez postow w stylu ,,poszukaj to juz dzies bylo'' bo szukalem moze niezbyt super dokladnie ale nic nie znalelzlem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Nie wiem jak w radkach ale w powinna być opcja zmiany systemu wizji w opcjach sterownika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Niewiem jka w Radkach, ale w GF mialem ten problem i musialem wybrac PAL odpowiedniego kraju. W przypadku PHILIPSA byly to niemcy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dis968 Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Niewiem jka w Radkach, ale w GF mialem ten problem i musialem wybrac PAL odpowiedniego kraju. W przypadku PHILIPSA byly to niemcy.tez mam TV PHILIPSA i dzie tam sie zmienia dokladnie jaki pal bo ja ytlko mam albo pal albo mesecam ale nie wiem dzie moge przestawic pal dla odpowiedniego kraju :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Niewiem jak to jest w radkach wiem ze w GF tak bylo. Ja mam ustawiony PAL-G i chodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dis968 Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 w menu moge przestawiac jezyk i kraj problwalem all panstwa tam dize jest kraj ale nic to nie daje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 powinny chodzic napewno pal-b pal-g i AFAIK pal-i Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dis968 Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 kurde no nie chodzi ludziska prosze o pomoc co mam zrobic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Sprawdz kare na innym tv.... bo jesli jooz na wszystkich trybach pal ci nie dziala to moze byc walnieta kata albo TV albo kalbelki.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Niewiem jka w Radkach, ale w GF mialem ten problem i musialem wybrac PAL odpowiedniego kraju. W przypadku PHILIPSA byly to niemcy.tez mam TV PHILIPSA i dzie tam sie zmienia dokladnie jaki pal bo ja ytlko mam albo pal albo mesecam ale nie wiem dzie moge przestawic pal dla odpowiedniego kraju :( Nie chodzi o TV Philipsa ale o chip odpowiadajacy za wyjscie TV w karcie. Taka kosteczka na karcie. Co do problemu to opowiedz cos wiecej jak masz podlaczona karte z telewizorem ? Za pomoca jakiego kabla, czy uzywasz jakies przejsciowki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Niewiem jka w Radkach, ale w GF mialem ten problem i musialem wybrac PAL odpowiedniego kraju. W przypadku PHILIPSA byly to niemcy.tez mam TV PHILIPSA i dzie tam sie zmienia dokladnie jaki pal bo ja ytlko mam albo pal albo mesecam ale nie wiem dzie moge przestawic pal dla odpowiedniego kraju :( Nie chodzi o TV Philipsa ale o chip odpowiadajacy za wyjscie TV w karcie. Taka kosteczka na karcie. Co do problemu to opowiedz cos wiecej jak masz podlaczona karte z telewizorem ? Za pomoca jakiego kabla, czy uzywasz jakies przejsciowki ? Akurat przez chip na moim GF mialem duze problemy z TV i dopiero przy sterach 44.. udalo mi sie wlaczyc klonowanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dis968 Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 mam przesciwoke z s-video na video kabel (taki zwykly z jendym wystajacym bolcem) i tym video kabelm do TV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Musisz przestawic w sterownikach przy ustawieniach TVout na composite video. Z pewnoscia teraz masz Svideo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dis968 Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 a powiedz mi dzie to dokaldnie znalesc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 NIie wiem czy na twojej karcuie tez tak jest , ale u mnie na KRACIE jest zworka umozliwiajaca zmniene z Pal na N.... na ten drugi :cry: poszukaj moze u ciebie tez jest taka zworka i masz ja zle ustawiana... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geryt Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 dokładnie! powinna to być zworka a wygląda ona tak: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...