czytelnik050 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Witam, Poszukuje tabletu graficznego do około 4k. Tablet będzie wykorzystywany do rysowania. Obecnie posiadam Wacom Intuos Pro. Jednak chce teraz kupić coś co ma już wyświetlacz, tak abym nie musiał tego podłączać do komputera, tylko mógł wziąć to ze sobą w podróż i pracować. Zastanawiałem się na iPadem Pro 9,7', jednak może macie jakieś inne propozycje. Microsoft Surface Pro 4 odpada, ponieważ z tego co oglądałem i czytałem ma słabe możliwości rysowania. Chyba, że się mylę i wyprowadzicie mnie z tego błędu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Jakis system/oprogramowanie wymagane? W sumie niezly rysik ma Samsung Galaxy Tab S3, ale pewnie system/apki zle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czytelnik050 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Windows (taki normalny, komputerowy) lub iOS. Android odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Mozesz jeszcze zobaczyc Samsung Galaxy Book - wersja 12" ma amoled, mniejsza chyba ips. Ale nie wiem czy rysik rownie dobry jak w wersji z andkiem. Widzialem kiedys tez cos od wacoma z ekranem, ale czy to tylko tablet graficzny czy pelny pc to juz nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2017 Ale jak to z Wacoma na iPada, Samsunga czy inny chłam? Oo Przecież to zupełnie inny rodzaj urządzenia. Rysujesz czy się bawisz? Gdzie siła nacisku, gdzie kąt pochylenia pędzla itd na ekranie tabletu multimedialnego? Kup sobie laptopa 12/13" za 4k i zostań z Wacomem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2017 Akurat tablet samsunga ma conajmniej 2k poziomy nacisku. Nie wiem jak z katem pochylania, ale to pewnie juz jest w tabletach z ekranem od Wacoma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...