Skocz do zawartości
Swimming8912

Pomozcie Mam 2 zestawy 9200 ZL nie wiem ktory wybrac

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym na Twoim miejscu zamiast i7 wziął i5 i gtx 1080ti, a po za tym na allegro możesz kupić win10 za 1/4 tego co masz w koszyku. A jak się nie zmieścisz w budżecie to możesz wziąć dysk ssd crucial mx300 250GB lepszy do doodram-a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tą kartę WIFI Karta sieciowa Asus USB-N10 Nano sobie podarujcie. Anteny w takich kartach to oczywiście jest nieporozumienie ze względu na wielkość. Zasięg i osiągi będą nieporównywalne do normalnej karty WIFI z normalną anteną (albo dwiema lub trzema). No chyba, że masz router zaraz obok kompa ale w takim razie najlepiej po prostu użyć kabla. Te karty WIFI nano to jest dobre jako doraźne rozwiązanie do lapka, który nie ma innej możliwości. Komp i tak będzie dużo miejsca zajmował więc polecałbym normalną pełnowymiarową kartę WIFI.

Edytowane przez neoHannibal
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra moze nie kupuje jutro tylko za 2 tygodnie ale juz chcialem o jakas pomoc

Ja bym na Twoim miejscu zamiast i7 wziął i5 i gtx 1080ti, a po za tym na allegro możesz kupić win10 za 1/4 tego co masz w koszyku. A jak się nie zmieścisz w budżecie to możesz wziąć dysk ssd crucial mx300 250GB lepszy do doodram-a

a propo i7 7700k podobne jest dobry ale temperatury sa bardzo duze

pierwszy link dobry?

Monitor AOC G2460PG /G-Sync/ 1624,99 zł
Battlefield 1 119,00 zł 
Wartość koszyka (16 produktów): 9230,88 zł

http://www.morele.net/inventory/info/3g3s6E/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi