MMuniu Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Witam mam taki problem zmieniłem płytke główną na CA64-EC z via82c694x wszytko działa wmiart dobrze. :!: Ale po odpaleniu magistrali na 100mHz zaczynają się jaja!!!! NIEDA się odpalić systemu wyrzuca błędy na dysku Twardym. :cry: Dysk działa prawidłowo do na poprzedzniej płytce wszytko dziłało na 100Mhz. Klocek pracuje stabilnie. Dysku nieda się sformatować ani nic z nim zrobić. Dysk SAMSUNG SV1021H. Będe wdzięcczny jeśli dostane coś na ten temat odwas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 chcesz przez to powiedziec ze uszkodziles hdd dajac za duze pci??! hm wydaje mi sie ze niewyrabia kontroler a nie hdd(jesli oczywiscie hdd jest jeszcze z nami) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMuniu Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Hdd jest raczej sprawny bo jak ustawie magistrale na 66 to działa idealnie. Więc naprawde niewim co może być :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 NIe wiem co to za płytke, ale być może przy zmienianiu magistrali na 100 zapomniałeś zmienić dzielniki PCI na 1/3? BO jak nie to nic ci tu innego nie poradzę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...