phobosq Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 no wlasnie, podkrecilem mojego antka z 133x11 na 156x13 tylko male ale: czy pci utrzyma 39 MHz, a dokladnie czy mozliwe jest ze bledy sie moga sypac przez Sound Blastera PCI 128 f-my Creative. Reszte mialem kiedys razem z durniem ktory spokojnie chodzil na 12x117, czyli pci tez bylo 39... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 39 to juz duzo sound blaster moze ci charczec ale i z dyskiem moze byc nieciekawie. Potestuj troche jak pojawia sie jakies bledy albo zwiechy zmniejsz fsb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 o dysk sie tak nie boje, seagate 40gb nie barracuda, juz testowany, mam jednak wrazenie ze mi zasilacz nie wyrabia :( jakis FEEL 300W, nie wiem czy dobry... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 jakie wrazenie? jesli komp jest niestabilny po podkreceniu to sprawdz napiecia jak za niskie albo skacza to go odkrec na tyle aby byl w 100% stabilny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 na razie spox ale to dopiero od jakichs 10 godzin :) napiecia nie skacza takze jestem dobrej mysli a propos dysq to mialem wczesniej stracha - zmienialem zworki na plycie zeby dac 2.63 na vdimm, wlaczam kompa a winda pisze ze sie nie moze bootowac i sprawdzic konfiguracje sprzetowa; mysle o ku rwa! a tu sie tylko zasilanie od hdd wypielo :) jaki ten czlowiek glupi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 hehe trza bylo uwazac :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 uwazam, uwazam, od pewnego momentu bez gumy nie robie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 trzeba sie zabezpieczyc a nuz sie wpadka zdarzy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 nooo, i byloby przykro... :( a tak to mozna sobie UZYWAC tralala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 wiem ze nie powinienem postowac sam pod soba, no ale: kurde!!! jest syf!!! w grach (war3, q3...) zdarza sie tak, ze przycina mi dzwiek, 0.5 sek trzasku potem wszystko wraca do normy; jedynym lekarstwem jest zmniejszenie fsb? konfig w sigu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Heehee... no jasne, 39 to o 2 za duzo (conajmniej) zmniejszaj i lec mnoznikiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 qrrde nie podskocze juz mnoznikiem :( trudno, chyba wroce do 152x13 :) wtedy wszystko w miare ladnie zasuwa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 qrrde nie podskocze juz mnoznikiem :( trudno, chyba wroce do 152x13 :) wtedy wszystko w miare ladnie zasuwa... Użyj drut moda i ustawisz dowolny mnożnik na tym procesorze... U mnie pci cały czas jest ok. 40 (aktualnie 40,2) bez najmniejszych problemów.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReanimaToR Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 u mnie jest 40 mhz i jest ok wszystko przy wyzszym zaczyna wariowac karta sieciow zintegrowana na plycie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 A u mnie 41.5 było przez 1.5 roku i wszystko spoko chodziło a nawet jeszcze chodzi :D , tylko czasem właśnie dźwięk nie wyrabiał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 tomasir: probowalem dac 15x, ale nic z tego a tak po prawdzie z tym nie wyrabianiem dzwieku idzie wyzyc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...