droolmaster Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2017 Jak jest prowizja za przeniesienie monet z supry do potrfela na PC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVomar Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2017 Godzinę temu, droolmaster napisał: Jak jest prowizja za przeniesienie monet z supry do potrfela na PC ? 0.001 MONA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droolmaster Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2017 49 minut temu, xVomar napisał: 0.001 MONA to jest za kazda transakcje czy 0,001 za kazdy cały 1 mona ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVomar Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2017 2 godziny temu, droolmaster napisał: to jest za kazda transakcje czy 0,001 za kazdy cały 1 mona ? za każdą, nie ważne ile mona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterrrxd Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2017 A jaką prowizję Bittrex bierze za wypłatę BTC do portfela/na giełdę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radek Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2017 co mam wpisac w pole coin address przy rejestracji asicpool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2017 Witam mam dwa 1070 ti strix złączone w sli i przymierzam się do kopania monacoin i tu moje pytanie czy zostawić karty z mostkiem sli czy muszę je rozłączyć?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bestyj Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2017 Cześć, Ccminer pokazuje mi, że kopie 24MH/s https://asicpool.info pokazuje mi, ze kopie 16MH/s Po jednym dniu, mam wykopałem tyle, jakbym naprawdę kopał 16 a nie 24. Gdzie leży bład? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bestyj Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2017 Znalazłem odpowiedź na swoje pytanie:) https://www.reddit.com/r/NiceHash/comments/6nkqb7/why_the_hashrate_on_the_website_is_different_from/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2017 Patrzyłem na screena z cmd. Jakim cudem przy 1060 jest 90 MH/s? Ja mam 1080ti i mam ~66 MH/s. Na razie po CMD nie widzę różnicy z przejścia z Supernova na ASICpool. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVomar Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2017 14 godzin temu, Gość Radek napisał: co mam wpisac w pole coin address przy rejestracji asicpool adres portfela z electrum-mona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVomar Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2017 12 godzin temu, brolly666 napisał: Witam mam dwa 1070 ti strix złączone w sli i przymierzam się do kopania monacoin i tu moje pytanie czy zostawić karty z mostkiem sli czy muszę je rozłączyć? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Rozepnij mostek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVomar Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2017 (edytowane) 3 godziny temu, Gość Gość napisał: Patrzyłem na screena z cmd. Jakim cudem przy 1060 jest 90 MH/s? Ja mam 1080ti i mam ~66 MH/s. Na razie po CMD nie widzę różnicy z przejścia z Supernova na ASICpool. Rożnica będzie w wypłacie nie w CMD, mam 90 MH/s bo mam 3 karty: Edytowane 21 Grudnia 2017 przez xVomar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2017 A jakiś szybszy sposób na sprzedanie MONA za BTC? Bittrex zamknął rejestrację nowych użytkowników i nie wiadomo kiedy otworzą a na Poloniexie, na którym mam konto nie ma MONA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVomar Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2017 11 godzin temu, Gość Gość napisał: A jakiś szybszy sposób na sprzedanie MONA za BTC? Bittrex zamknął rejestrację nowych użytkowników i nie wiadomo kiedy otworzą a na Poloniexie, na którym mam konto nie ma MONA. giełdy które obsługują MONA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal07 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2017 Kiedy zmieni się status Unconfirmed --> Confirmed na stronie https://asicpool.info/index.php?page=dashboard ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 24 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2017 11 godzin temu, Gość michal07 napisał: Kiedy zmieni się status Unconfirmed --> Confirmed na stronie https://asicpool.info/index.php?page=dashboard ? Z tego co zauważyłem to tak jak na każdej stronie.. Koło 2 lub 3 godzin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikoxor Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 Jeżeli mam 0.048703MONA to ile wychodzi z tego USD? bo chyba coś źle obliczyłem... a całą noc na gtx1060 6gb kopałem i jestem ciekaw ile centów tam wyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 Witam Rozpocząłem przygodę z wydobywaniem Monacoins, na dwóch kartach 1070ti no i oczywiście mam kilka pytań. Ogólnie przy kopaniu ccminerem wychodzi mi jakieś 84mh/s, ale na stronie asicpool pokazuje mi tylko 34 mh/s z czego wynika ta róznica? I drugie pytanie jak optymalnie podkręcić karty do kopania Mony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikoxor Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 Nie lepiej kopać Zclassic lub inne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 A masz jakiś poradnik? Są bardziej opłacalne?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikoxor Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2017 porównanie etherum http://whattomine.com/coins/151-eth-ethash?utf8=✓&hr=23.006&p=103&fee=0.0&cost=0.20&hcost=0.0&commit=Calculate do Monacoin http://whattomine.com/coins/148-mona-lyra2rev2?utf8=✓&hr=23006&p=103&fee=0.0&cost=0.20&hcost=0.0&commit=Calculate i z tego co widzę biorąc za przykład gtxa1060 6gb to leciutko bardziej opłaca się etherum i znalazłem taki poradnik: co sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anty Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 Mam pytanie, po pierwsze jakie zalety ma ASICpool nad mona.supernova? Fee na ASICpool są 10 razy w przypadku zlecenia stałego i 100 razy droższe w przypadku pojedynczych przelewów. Ponad to czy to normalne, że w transakcjach nie pojawiają mi się wszystkie wykopane bloki, a np co dziesiąty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2018 Witam. Mam takie pytania. Czy laptopem z GTX960m da sie kopać. I jak mocno obciąża to kartę. Czy temperatury nie będą takie jak przy testowaniu np. FruMarkiem. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2018 Nie kopie się na laptopach, a już na pewno na takim z GTX960m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2018 2 godziny temu, radiergummi napisał: Nie kopie się na laptopach, a już na pewno na takim z GTX960m. U mnie i tak Laptop chodzi 24/h chciałem sie dowiedzieć tylko jak bardzo karta dostaje po [gluteus maximus]. Jestem ciekaw na czym to polega... Nie obchodzi mnie czy zarobie czy stracę... Chcę wiedzieć jak to sie robi... Później planuję uruchomić koparek. Ale od czegoś trzeba zacząć. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JokerWkz Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2018 pomoże ktoś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Witam, Mam taki problem. Robię wszystko krok po kroku. Zainstalowałem najnowszą wersję CUDA. Dziękuje za wszelką pomoc i pozdrawiam :). Edytowane 9 Stycznia 2018 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krishnamishna Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2018 ja mam problem z wypłatą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikoxor Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2018 nie kopcie tego, są inne lepiej opłacalne krypto do kopania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...