Aegirsson Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2017 (edytowane) Mam pytanie do osób posiadających asusa pg279q Czy na tym monitorze można ustawic rozdz. 1920x1080 120Hz lub 144Hz? Czy rozdz. fhd można ustawić przez Display port czy tylko hdmi? W liscie obsługiwanych trybów rozdz fhd tylko przez hdmi (odśw.max 60 Hz) a odświeżanie powyżej 60Hz tylko dla rozdz 2560x1440 przez Display port. Czy w przktyce zmiana rozdz. z natywnej 2560x1440 na niższą oznacza ograniczenie odświeżania max do 60Hz? Edytowane 14 Czerwca 2017 przez Aegirsson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2017 Nie mam tego monitora ale na 100% można FHD 1080p, natomiast będzie gorzej niż na natywnym 27" 1080p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2017 Mam podpięty przez DisplayPort i tak, da się ustawić niższe rozdzielczości zachowując 144Hz. I owszem, wygląda wszystko ochydnie :D Nie wiem czemu w ogóle o to pytasz? Wydajność karty graf. Cię martwi czy o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aegirsson Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2017 Mam podpięty przez DisplayPort i tak, da się ustawić niższe rozdzielczości zachowując 144Hz. I owszem, wygląda wszystko ochydnie :D Nie wiem czemu w ogóle o to pytasz? Wydajność karty graf. Cię martwi czy o co chodzi? Dokładnie chodzi o wydajność karty . Dzięki za info, pozdrawiam Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aegirsson Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) 1080 ti. W sli bawić się nie zamierzam . Głownie chodzi mi o fps w multi. Wiem że moge zjechać z detalami i tragedii nie bedzie ale przed kupnem takiego monitora chce tylko wiedzić czy zmiana rozdziałki na niższą też jest możliwa gdyby karta nie wyrabiała w nowszych grach(i tych która sie pojawia)Do total wara akurat 144hz mi nie potrzebne, głownie do battlefieldaWysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Czerwca 2017 przez Aegirsson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2017 Mi tam wystarcza jak Tytan wydusi 100fps, zadnego rwania nie uswiadczam, a po uzywaniu 59Hz cale zycie roznica i tak jest widoczna :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zombie Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2017 Cześć Możecie powiedzieć jakie są wymiary podstawki (szerokość i głębokość) - mam biurko przy parapecie i muszę się zastanowić jakiej wielkości nadstawkę zamówić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...